Panorámakép az ügyfélszolgálatunkról
Ennyi gép javult meg nálunk 2023 során: 12284
Rólunk mondták
 
 
Készülék követés
Akciók
VÁLASSZON AJÁNLATAINKBÓL
PRÉMIUM szerviz
Azonnali bevizsgálás
Prioritásban kezelés


TAKARÉK szerviz
Legolcsóbb megoldásLaptop tisztítás

Laptop tisztítás

Laptop tisztítás / Notebook tisztítás

A rendszeres laptop tisztítás nagyon fontos, ha laptopunkat hosszú távú társnak szeretnénk tudni. Nagyon sok probléma okozója lehet. Normális körülmények között, legalább egyszer szükséges elvégezni. A ventilátor, a laptop hűtő, és hőcső időnkénti tisztítása elkerülhetetlen hosszú távú használat mellett. Ha a gép alapból porosabb helyen van használatban, fokozottabb odafigyelést és sűrűbb tisztítást igényel, azaz néhány havonta célszerű megismételni a tisztítást.
Akármennyire is vigyázol a laptopodra, elkerülhetetlen, hogy idővel a por lerakódjon az alkatrészein.

Sokan úgy érezhetik, hogy ez felesleges pénzkidobás, de ha nem szentelsz ennek megfelelő figyelmet, akkor először a géped teljesítménye romlik, majd a ventilátor és egyéb alkatrészek is meghibásodnak, melyek javítása, cseréje már sokkal nagyobb összegbe kerül, mint egy egyszerű tisztítás, amivel ez megelőzhető. A laptop élettartama jelentősen rövidülhet, akár az alaplapon lévő melegedő alkatrészek is meghibásodhatnak. Sokszor a rendszeres karbantartás, tisztítás hiánya vezet a laptopok meghibásodásához.

Fontos tudni...

A laptop tisztításhoz a készüléket meg kell bontani. Garancia időn belül tehát, a laptop tisztítást a márkaszervizben végeztesd el. Mi a garancián túli javítások szakértői vagyunk. Ha nem szakszerűen nyúlnak bele, akkor az apró és érzékeny hűtő és ventilátor alkatrészekben kárt lehet tenni, így nem javasolt a házilag megoldott tisztítás. A burkolat sérülés nélküli bontása is igényel némi gyakorlatot. Nálunk erre megfelelő eszközöket használunk.

A laptopok, lévén, hogy elektronikai eszközök, hőt termelnek működés közben. A melegedés legfőbb okozója a poros alkatrészek. Ha a gép túlmelegszik, egy bizonyos szint felett kikapcsol. Ez amolyan védekezési mechanizmus, mivel a komolyabb túlforrósodás akár visszafordíthatatlan károsodást is okozhat. Ha a laptop magától kikapcsol, akár többször is, akkor az a túlmelegedés leggyakoribb jele. Ebben az esetben mihamarabb fordulj hozzánk.
A jelzéseket vegyük mindig komolyan, mielőtt komolyabb baj történne.

Az alábbi márkákat szervizeljük fizetőben:

Acer laptop szerviz, Asus laptop szerviz, Apple laptop szerviz, Dell laptop szerviz, HP laptop szerviz , Lenovo laptop szerviz, LG laptop szerviz, Packard Bell laptop szerviz, Samsung laptop szerviz, Sony laptop szerviz, Toshiba laptop szerviz.

 
A Szellemkép Bt az Allianz Hungária biztosító országos szervizpartnere a kiterjesztett garanciális készülékekre.Szerződött partnerKiterjesztett garanciaSzerződött partnerSzerződött partnerSzerződött partnerA Szellemkép Bt Budapesti és Pest megyei szervizhálózataBP szervizSzerződött partner
Ingyenes bevizsgálás
TELEFON

+36 1 242 2274
+36 1 388 2728
CÍM

1142 Budapest
Erzsébet királyné útja 45/D
 
Az oldal tartalmának felhasználásához, másolásához az oldal tulajdonosának az engedélye szükséges. Minden jog fenntartva. 1996 Szellemkép Bt. -- Web design: Sponga Szabina -- Készítette: Ritter Péter
A weboldal üzemeltetője a Szellemkép Bt.