Panorámakép az ügyfélszolgálatunkról
Ennyi gép javult meg nálunk 2023 során: 4277
Rólunk mondták
 
 
Készülék követés
Akciók
VÁLASSZON AJÁNLATAINKBÓL
PRÉMIUM szerviz
Azonnali bevizsgálás
Prioritásban kezelés


TAKARÉK szerviz
Legolcsóbb megoldásLaptop tisztítás

Laptop tisztítás

Laptop tisztítás / Notebook tisztítás

A rendszeres laptop tisztítás nagyon fontos, ha laptopunkat hosszú távú társnak szeretnénk tudni. Nagyon sok probléma okozója lehet. Normális körülmények között, legalább egyszer szükséges elvégezni. A ventilátor, a laptop hűtő, és hőcső időnkénti tisztítása elkerülhetetlen hosszú távú használat mellett. Ha a gép alapból porosabb helyen van használatban, fokozottabb odafigyelést és sűrűbb tisztítást igényel, azaz néhány havonta célszerű megismételni a tisztítást.
Akármennyire is vigyázol a laptopodra, elkerülhetetlen, hogy idővel a por lerakódjon az alkatrészein.

Sokan úgy érezhetik, hogy ez felesleges pénzkidobás, de ha nem szentelsz ennek megfelelő figyelmet, akkor először a géped teljesítménye romlik, majd a ventilátor és egyéb alkatrészek is meghibásodnak, melyek javítása, cseréje már sokkal nagyobb összegbe kerül, mint egy egyszerű tisztítás, amivel ez megelőzhető. A laptop élettartama jelentősen rövidülhet, akár az alaplapon lévő melegedő alkatrészek is meghibásodhatnak. Sokszor a rendszeres karbantartás, tisztítás hiánya vezet a laptopok meghibásodásához.

Fontos tudni...

A laptop tisztításhoz a készüléket meg kell bontani. Garancia időn belül tehát, a laptop tisztítást a márkaszervizben végeztesd el. Mi a garancián túli javítások szakértői vagyunk. Ha nem szakszerűen nyúlnak bele, akkor az apró és érzékeny hűtő és ventilátor alkatrészekben kárt lehet tenni, így nem javasolt a házilag megoldott tisztítás. A burkolat sérülés nélküli bontása is igényel némi gyakorlatot. Nálunk erre megfelelő eszközöket használunk.

A laptopok, lévén, hogy elektronikai eszközök, hőt termelnek működés közben. A melegedés legfőbb okozója a poros alkatrészek. Ha a gép túlmelegszik, egy bizonyos szint felett kikapcsol. Ez amolyan védekezési mechanizmus, mivel a komolyabb túlforrósodás akár visszafordíthatatlan károsodást is okozhat. Ha a laptop magától kikapcsol, akár többször is, akkor az a túlmelegedés leggyakoribb jele. Ebben az esetben mihamarabb fordulj hozzánk.
A jelzéseket vegyük mindig komolyan, mielőtt komolyabb baj történne.

Az alábbi márkákat szervizeljük fizetőben:

Acer laptop szerviz, Asus laptop szerviz, Apple laptop szerviz, Dell laptop szerviz, HP laptop szerviz , Lenovo laptop szerviz, LG laptop szerviz, Packard Bell laptop szerviz, Samsung laptop szerviz, Sony laptop szerviz, Toshiba laptop szerviz.

 
Szerződött partnerSzerződött partnerA Szellemkép Bt Budapesti és Pest megyei szervizhálózataSzerződött partnerBP szervizSzerződött partnerKiterjesztett garanciaSzerződött partnerSzerződött partnerA Szellemkép Bt az Allianz Hungária biztosító országos szervizpartnere a kiterjesztett garanciális készülékekre.
Ingyenes bevizsgálás
TELEFON

+36 1 242 2274
+36 1 388 2728
CÍM

1142 Budapest
Erzsébet királyné útja 45/D
 
Az oldal tartalmának felhasználásához, másolásához az oldal tulajdonosának az engedélye szükséges. Minden jog fenntartva. 1996 Szellemkép Bt. -- Web design: Sponga Szabina -- Készítette: Ritter Péter
A weboldal üzemeltetője a Szellemkép Bt.